onsdag 21 augusti 2013

VM och halsfluss


Jag har som rubriken avslöjar både bra och dåliga nyheter. Den första nyheten är riktigt bra - jag har nämligen blivit uttagen att representera Sverige i VM i Rullskidor den 4-8 September i Tyska Bad Peterstal. Det känns riktigt inspirerande och spännande att få vara med om ett riktigt VM! Superkul! Den tråkiga nyheten däremot är att jag har haft en ordentlig halsfluss som har gjort att jag har varit sängliggande och febrig några dagar. Feber tär riktigt mycket på kroppen, och är ju långt ifrån den bästa uppladdningen jag hade önskat, men det är inte mycket att göra åt det. Med en penicillinkur, febernedsättande och vila känner jag inte av halsen alls nu, jag har kunnat promenera och vart ute i finvädret, och det kliar verkligen i kroppen att få ta på sig rullskidorna och påbörja uppladdningen. Jag har några dagar kvar på penicillinet, så jag ska vila någon dag extra från träning och sedan börja träna förnuftigt så att jag inte åker dit igen. Jag har gjort ett bra jobb med träningen i sommar så jag känner mig inte stressad. Jag gör mitt bästa och hoppas att det räcker riktigt långt!

Här kan ni läsa mer om tävlingarna, förvisso på tyska, men antingen så kan man tyska (som min mormor) eller så kan man gissa (som jag), eller så översätter man med google translate. Här kan man bland annat se filmer och kartor på banorna.

1 kommentar:

  1. Vilket fint kort, var är det taget? Bra att veta var man kan hitta dig när du är i Tyskland. Ha det bra , och träna försiktig nu.

    SvaraRadera