tisdag 6 juli 2010

Puh, varmt!

Att blogga är inte riktigt det som står högt upp på att-göra-listan för tillfället. Det är kanonväder, mycket träning och massor att fixa inför resan till USA. Jag har äntligen lyckats fixa alla papper och blanketter för att ansöka om visum. Ikväll tänkte vi boka flygbiljetter. Det är försäkringar, studiebidrag, och kontrakt som ska läsas, skrivas under och faxas. Som jag har förstått det är det bara att vänja sig vid det och träna på sin namnteckning så man inte för skrivkramp första veckan. Det närmar sig och det känns både skitkul och jätteläskigt! Ibland vill man bara strunta i det och stanna hemma hos mamma. Men jag tror det kommer att vara värt allt krångel.

I helgen var det hemmaläger med Stockvik. Löprace i fredags, full hand i lördags och skaterace och löpning på söndagen. Riktigt bra träning, trevligt träningsällskap men alldeles för varmt för min smak.

Igår hade jag en välförtjänt vilodag när jag uträttade massa viktiga ärenden (som bankbesök och fotografering till visumet) och lite mindre viktiga men mycket roligare bestyr som ett frisörbesök, shopping och glass med Elin och en härlig eftermiddag på stranden med Eva. Sen blev det grillning och popcorn och jordgubbar och Frida kom hit och det var helt enkelt underbart bra!
I dag fick jag och Eva träningssällskap av Karro på förmiddagen. Nu är inte bara jag nyfriserad utan även våran "pilbåge". Sen har vi stakat i 2 timmar och ätit tacos... Nu tror jag jag har skrivit vad jag har gjort varje vaken minut. Intresseklubben antecknar antar jag. Nu blir det bildvisning i stället (för jag har ju köpt en ny fin rosa kamera).

Fuck you! PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar