fredag 7 juni 2013

Ingefärsdressig till potatissallad

Det här är så gott! En dressing som man kan använda antingen på ugnsrostade rotsaker (när de är färdiga i ugnen), eller på en lite ljummen eller kall potatissallad. Jag och Sofie gjorde en jättegod potatissallad förra helgen när hon var här och hälsade på med potatis, rödlök, sockerärtor och såklart ingefärsdressingen. Supergott till grillat! Receptet är från Tasteline, men som vanligt ändrar jag om som jag vill. Så här gör jag:

Blanda till dressingen i en skål och häll sedan över rotsakerna eller potatissalladen.
  • 1 msk riven ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 förpackning fryst persilja (Findus, 30g)
  • 1 msk flytande honung eller lite mer
  • 1 dl raps eller olivolja
  • örtsalt
  • peppar




1 kommentar:

  1. Det låter gott skall skriva av det. Ha en bra dag

    SvaraRadera