tisdag 10 december 2013

Vintrig uppdatering

Det har inte varit så mycket skidåkning på bloggen de senaste inläggen, så det är på tiden att jag ändrar på det! På Nydala finns det finfina konstsnöspår och natursnön börjar också äntligen att lägga en fin vinterskrud över Umeå. Jag blir glad av snö!

I helgen har jag tävlat i Östersund. Det var sverigecup med två fristilslopp - sprint på lördagen och 10 km på söndagen. Sprinten var betydligt bättre än den i Bruksvallarna, men jag är ändå långt ifrån nöjd med min 20:e placering. Bättre kan jag! Distansen kändes faktiskt riktigt bra, men långa skatelopp är min svagaste gren och motståndet är tufft, så det är många före mig i resultatlistan. Det blev ett bra träningspass med en positiv känsla i kroppen i alla fall. 

Bilder från helgens tävlingar. Här bromsar jag efter målgången i kvartsfinalen.

Den här veckan hade jag verkligen sett fram emot att få åka den skandinaviska cupen i finska Vuokatti, med två klassiska lopp i sprint och 10 km, vilket är favoritdistanserna. Men idag vaknade jag upp med en snorig nästa och hängig kropp, som verkar vilja sätta stopp för det. Bläääää vad tråkigt! Det är så få klassiska sprintar i vinter.

Så det blir väl lite mer julbak och lite pyssel hemma i veckan i stället. Om jag inte lyckas tillfriskna mirakulöst fort vill säga..

1 kommentar:

  1. Det är ju tråkigt att du skall vara snårig när det är tävling. va fint du har gjort det till advent. Imorgon skall jag och Karina hälsa på Patrik, sedan skal vi shoppa i Västerås hela dagen. Ha en bra helg och sköt om dig. Kram mormor

    SvaraRadera