måndag 19 maj 2014

Toughest!

Den här helgen har varit den bästa på länge! Jag sprang en tävling här i Umeå som heter Toughest och är en 8 km lång hinderbana med 40 hinder. Det var ett fantastiskt roligt och bra arrangemang. Jag hade så fruktansvärt roligt och när jag kom till 7km-skylten ville jag verkligen inte att det bara skulle vara 1 km kvar. Marie-Helen och Kevin var här och hälsade på från Sundsvall och helgen var väldigt lyckad och trevlig på alla sätt och vis. Vädret, maten, umgänget och huvudaktiviteten.. Så här såg tävlingsdagen ut:
Jag startade 11.05 i det andra startledet. Här har jag sprungit ca 3 km genom myrar, över och under hinder och burit stockar och jag kände mig stark i armgången.
Här har jag bara några 100m kvar till målet och har nyss sprungit en straffrunda för att jag ramlade ner från ringarna. Jag sliter av mig mina leriga handskar och misslyckas med de tre sista hindren också.. Fan också!
Här är efter målgång och jag är väldigt kall och smutsig och glad!
 På eftermiddagen startade Kevin och Marre. Kevin var snabbast i sitt startled och här krälar han genom leran i ett av de första hindren.
 Dips walk.
 Marre klarade också dipswalken galant.
 Över ett stort nät...
 ..och vidare till armgången. Jag är riktigt imponerad över Marres insats för alla hinder blir ju så mycket större när man är 145cm. Nej förlåt Marre, 155 ska det ju vara!
 Ni ser ju att det är en bra bit till marken här att hoppa ner!
Och hon fick klättra på ställningarna för att nå upp!
 Sist ut var Knappen som startade 14.25.. över 3 timmar efter mig.
 Det här är någon som har grisat ner sig extra mycket!
 Knappen är född till att ta sig över hinder.
 Redan nere!
 Två steg i taget uppför och tre steg i taget nerför.
 Upp för repet.

 Ja vi tyckte alla att detta var superskoj och vi längtar redan tills nästa år! Då ska jag anmäla mamma också, så det är bäst du börjar träna genast..

1 kommentar: