onsdag 18 augusti 2010

Snart i USA

Nu sitter jag och Sofie på Schiphol Airport i Amsterdam och väntar på nästa plas som flyger oss till Minneapolis och därifrån vidare till Albuquerque. Igår packade jag hela dagen nästan och Frida satt med den lååånga packlistan och bockade av. Det var mysigt! Sen hann vi med en sista snabbfika på Barista ett välbehövligt naprapatbesök i sista minuten efter alla läger de sista 3 veckorna. Mamma, pappa, syster, bror, och extrasyster frida åt sen en supergod middag bestående av oxfilé med goda tillbehör.

Efter middagen packade jag och mamma ihop oss och for hem till familjen Jonsson i Hudik och där fick vi glass och varm hjortronsylt. Kan det bli en bättre dag? Vi har i princip inte sovit någonting i natt och det var ett ganska sorgligt farväl på Arlanda. Men det är Lucia innan vi hinner blinka som Lasse sa och då är vi nästan hemma igen. Tills dess ska vi uppleva vårt livs äventyr! Förhoppningsvis! :D

Här är mamma, Sofie och Andreas när vi anlände till Arlanda kl 04.00 i morse. Lite småtrötta men med väldigt tjusiga rosa resväskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar