torsdag 16 januari 2014

Stafett i morgon

Då har SM dragit ingång, och jag har spenderat dagen i TV-soffan framför damernas lopp och sedan i Gammliaskogen för att heja och langa dricka till herrarna. Jag tror att åkarna var nöjda med vätskelangningen, men en gång råkade Tobias få med sig min vante på köpet när jag gav honom flaskan... det var nog lite oväntat!

Det har gått riktigt bra för IFKs åkare, med Linn på en imponerande 5:e plats, Sofie på fin 13:e plats och ett silver i U23-SM!! Den bästa placeringen på herrsidan tog Marcus som kom på 13:e plats. Bra kört teammates! Det var lite tråkigt att inte själv vara med att åka men jag tycker att 4 tävlingsdagar i rad känns som ett lite för tufft program, särskilt när mina favoritdistanser ligger de sista dagarna. Så jag tror att det var rätt beslut att stå över idag.

I morgon är det dags för stafetter och jag åker första sträckan i IFK Umeås andralag. I första laget åker Linn, Sofie och Jonna, och jag åker med Elina och Mimmi. Det är kul att både damerna och herrarna ställer upp med två lag, och jag ser fram emot att få ställa mig på startlinjen.. Håll koll på SVT1 i morgon kl 13 så kanske jag skymtar förbi i spåret. Eller kom och heja fram oss på plats!1 kommentar:

  1. Lycka till i morgon och resten av veckan Terese. Puss AnnKi

    SvaraRadera