söndag 16 maj 2010

Tack för en bra helg!

Jag är väldigt glad att jag hade tid att följa med och träffa nästan hela tjocka släkten (på mammas sida) i Malmköping i helgen. 18 personer var vi. Jag visste knappt att jag hade så stor släkt. Det var ett väldigt bra initiativ av mormor och Lasse. Vi har hunnit med massor av grillning, glass, trevliga middagar, kubb, backluckeloppis, sol och bad, kortspel och allsång. Vi höll även på att skratta ihjäl oss åt en bok innehållande felsjungningar. Här kommer några smakprov ur boken "Är det Saltmannen?" Men det kanske är roligare efter några glas vin?


Artist: Mauro Scocco
Riktiga texten var: Oh Sara, kom ut i kväll.
Jag väntar i hörnet vid Seven Eleven
Men jag sjöng: Oh Sarah, kom ut ikväll.
Jag väntar i hörnet med säden i näven
Övriga kommentarer: Hörde felet av mina kusiner på landet, som nästan aldrig när de var små på 80-talet, hade varit inne i stan, och än mindre visste vad 7eleven var för något!
Ålder när felet upptäcktes: 10
Namn: Tomas Forsman

 Artist: MC Hammer
Riktiga texten var: Can’t touch this
Men jag sjöng: Kentucky
Övriga kommentarer: Det pågick i några månader, men till slut såg jag den lilla inforutan på MTV och förstod att jag sjungit fel.
Ålder när felet upptäcktes: 12
Namn: Niklas

Men jag sjöng:Tentakel
Övrig kommentar:Min kompis Gabbe hoppade fram bakom ett hörn och vrålade ut denna tolkning samtidigt som hon viftade med armarna som en galning. Hon var absolut säker på att hennes text var den rätta, och hävdade att det minsann var vad de sjöng.
Ålder när felet upptäcktes: 15
Namn: Elin

Artist: Nordman
Riktiga texten var:
Det gör ont, men gå ändå…
Men jag sjöng:
Det gör ont, men slå ändå…
Övrig kommentar:
Och det här är alltså på riktigt!
Ålder när felet upptäcktes: 20
Namn: Anton

1 kommentar: