måndag 19 september 2011

En mysig helg i Stockholm

I torsdags kväll flög jag till Stockholm för en weekend hemma hos Sofie och Andreas tillsammans med Knappen. På fredagen var vi på Gröna Lund och åkte berg- och dalbanor och lekte i lustiga huset. Vilda musen var lika skoj som sist, fast det är en barnattraktion. På kvällen spelade The Ark deras sista konsert någonsin. Det var bra och fint men alldeles för trångt och lite sorgligt nästan.

På lördagen visade Sofie mig runt lite på rullskidvägarna. Solen sken och det var helt underbart att bara få snacka skit och träna tillsammans. Sen blev det en liten tur på stan och fika och på kvällen lagade vi god middag och satt och myste på balkongen. Vilken bra helg!

Nu har jag packat största vandringsryggsäcken full med mat, sovsäck och annat viktigt. Klassen ska cykla till Degersjön och lära oss om friluftsliv och ledarskap i kursen med det långa namnet: "Leadership in Sport and Helath Promotion Activities". Det ska bli kul att lära känna alla lite närmare, eftersom jag har hoppat över det mesta av nollningen och tränat i stället. I natt ska det regna när vi ska sova i militärtält. Hoppas vi håller oss torra.

2 kommentarer:

  1. Det är bra att du har leklusten kvar.

    SvaraRadera
  2. Vilda musen och The Ark! Det vackte glada minnen :)
    Hoppas du trivs bra i Umea, det verkar som det i alla fall!

    Ses nog till jul!
    Ha det sa bra sa lange! Puss

    SvaraRadera