lördag 10 september 2011

Fjälluft och första frosten

Bruksvallarna är en av de bästa platserna i hela världen. Här finns ingen stress, utan bara vackra fjäll, porlande fjällbäckar och bra träningsförhållanden.Även om man tränar många timmar per dag och kroppen blir sliten så får man ändå så mycket energi och motivation av att vara här. Jag är alltid här flera gånger per år, både på sommaren och vintern för att träna och tävla. Men nu var det länge sen sist så det är ett extra kärt återseende med Kariknallarna, Storskarven, rullskidbanan mellan Bruksvallarna och Ramundberget och Sigges mat på Fjällhotellet.






Läger står på programmet för Stockviks seniorer, några av juniorerna, och dessutom har vi fått förstärkning av ytterligare två gäster; Jennie och Ewa. Det är superkul att få sparring av varandra nu när vi är lite fler tjejer än vanligt. I torsdags körde vi tuffa myrintervaller, myrfotboll och rullskidor. I går blev det ett riktigt långpass på 5 timmar med rullskidor från Bruks till Tänndalen och löpning tillbaka över fjällen. På eftermiddagen spelade vi fotboll och körde styrketräning.

Tidigt i morse, innan solen hade letat sig fram bakom morgondimman var marken och bilarna täckta av frost. Vintern närmar sig. Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar