onsdag 16 januari 2013

Fiskgryta med smak av dragon och senap


Vit fisk tycker jag är lite tråkigt att äta som det är bara stekt i pannan. Men i soppor och grytor är det jättegott. Det här receptet åt jag förra veckan och mums vad gott det var! Är egentligen inget fan av senap, men det här vart grymt bra!


1 lök, finhackad10 champinjoner, skivade
1 purjolök, strimlad
1,5 msk mjöl
1 fiskbuljongtärning
3 dl grädde
1 dl vatten
1 rågad msk dijonsenap
dragon
500g vit fisk (jag använde pangasus)
salt och peppar


Börja med att koka ris. Stek lök och champinjoner och pudra över mjölet. Häll i grädde, vatten och tillsätt buljongtärning, senap och dragon. Koka ihop i några minuter och tillsätt sedan purjolöken och fisken och puttra i några minuter till. Tillsätt salt och peppar efter tycke och smak. 

Det här receptet är inspirerat från detta liknande recept på tasteline.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar